Suzukit húztak meg a kanizsai kórház parkolójában

A zalai rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 20030/4546/2016. általános számon szabálysértési eljárást indított ismeretlen elkövető ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2016. június 21-én  9 óra és 12 óra 45 perc közötti időben Nagykanizsán, a Mária utcában a Kanizsa Dorottya Kórház egyik parkolójában, ismeretlen személy az általa vezetett piros színű gépkocsival, tolatás közben nekiütközött az ott üresen álló Suzuki Swift típusú személygépkocsi jobb oldali hátsó ajtajának, majd az ütközést követően az ismeretlen személy adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről .

nagykanizsa kórház parkoló

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki látta a balesetet vagy arról információval rendelkezik, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 93/312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén.

( police.hu)

Vélemény, hozzászólás?