Reptéri parkolás gyorsan, kényelmesen

Foglaljon reptéri parkolóhelyet kényelmesen online, pár egyszerű lépésben! Válassza ki, hogy mely parkolóhelyre tart igényt teremgarázsra, vagy szabadtéri helyre. Pár alapvető adatot követően már csak a parkolóba való érkezés időpontját, valamint az utasok létszámát kell megadnia a foglalás befejezéséhez. A Parkoló Pláza rendkívül kedvező árakkal várja minden kedves ügyfelét, akik parkolási lehetőséget keresnek a Liszt Ferenc Repülőtér közelében.

repteri-parkolas

A parkolók kevesebb, mint 3 km-re találhatóak a reptértől, melyhez 0-24 órás ingyenes busz transzfer szállítja az ügyfeleket. A parkolás nehézségeit könnyedén leveheti a válláról, így kizárólag csak az utazásra koncentrálhat. A szolgáltatás igénybevétele alatt szinte 100%-os biztonságban tudhatja autóját, nem kell aggódnia sem a lopások, illetve az időjárási körülmények miatt sem.

  • 0-24 órás NON-STOP nyitva tartás várja az ügyfeleket, valamint rendelkezésre állás

  • 1400 nm-es teremgarázs, valamint 3000 nm szabadtéri reptéri parkolóhely

  • Ingyenes reptéri transzfer oda-vissza 0-24 órában a hét minden napján

  • Őrzött, bekerített, igényesen kialakított parkolási lehetőség

  • Kamerával és járőrszolgálattal védett terület

  • Online módon, telefonon és e-mailen is előre foglalható reptéri parkolóhelyek

  • Fizetés a helyszínen készpénzzel történik, bankkártyát nem fogadnak el

  • Az árváltozás jogát fenntartják

A Parkoló Pláza reptéri parkolók  egyszerűen megközelíthetőek az M0-ás segítségével az M1, M7, M5, M3 autópálya felől is. Budapest felől a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérre tartva az Üllői út, 4-es Főút vecsési találkozásánál, a kettős körforgalomnál kell lehajtani Vecsés irányába. A parkoló megközelítése az M0 autópálya irányából az M3-as felől érkezve, a 37km kő Gyáli kijáratánál, M5 felől érkezve 37km kő Vecsési kihajtónál. Miután a parkolóhelyet online kiválasztotta, csak a parkolóba érkezés időpontját, és a létszámot kell megadni a foglaláshoz. Minden megkezdett nap díjköteles, az árak az ÁFÁ-t, és a reptéri transzfert, valamint a reptéri behajtási díjat is magukba foglalják. A 24 óra után hazaérkező vendégeknek 03:00-ig, a parkolóba érkezőknek 22:00-tól nem számítja az adott napot.