Philips Due motion sensor- Szereld fel otthonod okos mozgásérzékelővel

Okos telefon, okos világítás, okos konyha, összességében az okos eszközök piacáé a jövőnk. A Philips már jó régen megkezdte az ezzel kapcsolatos fejlesztéseit.

A forgalomban lévő Philips Hue termékcsalád elemei aktív részesei az okos világunknak. Vannak benne fényerő szabályozható, mozgásérzékelős vagy akár alkonyat érzékelővel is felszerelt darabok is. Elsőre pusztán luxus cikkeknek vagy lusta embereknek kitalált megoldásoknak tűnnek, de egyáltalán nem azok.

Egy átlagember hétköznapjait és életvitelét nagyban megkönnyítik, leegyszerűsítik ezek a technikai elemek. Az okos világítási termékek legtöbbje, már egy mobil applikáció segítségével vezérelhető. Ezzel biztosítva a legrugalmasabb kényelmet, hiszen ahhoz, hogy vezéreljük, nem feltételen kell otthonunkban sem tartózkodnunk. Vagy akár a geofencing-nek köszönhetően hazaérzekésünkre otthonunk fényárba borulhat.

Most az új beltéri mozgásérzékelős lámpáknak köszönhetően automatizálhatjuk a rendszert. A világítás a megadott beállítások szerint fog mindig működni. Nézzük meg együtt, az Alkonylámpa lámpabolt segítségével, hogy mi mindent tud egy okos mozgásérzékelős lámpa.

Praktikusan személyre szabható

Beállíthatunk működési időtartamot. Ezzel azt tudjuk szabályozni, hogy a lámpa milyen időintervallumban legyen aktív, tehát a nap mely szakaszában kapcsolódjon fel, ha arra járunk. A kapcsoló keresgetése ezzel már a múlté. Soha nem lesz egy helyiség beléptünkkor sötét, amikor nem akarjuk azt.

A mozgásérzékelő a Philips Hue lámpatestekkel kompatibilis. Ezek a lámpatestek megvásárolhatóak már szinte az összes stílusban. Mennyezeti kialakításban, spot jellegben, függeszték stílusban, és asztali, de még fali kivitelekhez is.

Egyszerűen telepíthető és konfigurálható

A mozgásérzékelőt könnyű beállítani. Meg kell határoznunk mit kell tennie, mikor mozgást érzékel. Szabályozhatjuk, hogy ez a beállítás a nap mely szakaszában legyen aktív. Szabályozni tudjuk a természetes fény érzékelését és a mozgásérzékelő érzékenységét is. Az ebben elhelyezett szenzor minden irányba billenthető, így pontosítani tudjuk az érzékelési szögét, hogy feleslegesen ne kapcsoljon fel a lámpa. Ez egy olyan plusz dolog a világításban, amely igazán kényelmessé teszi a mindennapokat.

Egy elemes, vezeték nélküli rendszerről van szó, amit akár a készlethez mellékelt csavarokkal fix helyre is rögzíthetünk a falra vagy a mennyezetre. De kis mértének köszönhetően akár az asztalon, szekrényen vagy a könyvespolcon is jó helyen lesz. Sőt, megjelenése miatt még jól is fog mutatni.

Aki még mindig valami többet keres a világítási rendszeréhez, böngéssze végig az Alkonylámpa beltéri lámpa kínálatát, de számtalan kültéri lámpatest közül is választhatunk. A világítás megoldások tárháza szinte végtelen.