Összeverekedett két társaság Nagykanizsán

A nagykanizsai rendőrök hat férfit állítottak elő.

A rendelkezésre álló adatok alapján október 23-án éjszaka 23 óra 10 perc körül, a járőrök Nagykanizsán az Eötvös téren észlelték, hogy több személy dulakodik.

A helyszínen végzett adatgyűjtés során megállapítást nyert, hogy egy három fős és egy két fős társaság egy szórakozóhelyről kifelé jövet lökdösődni kezdett, majd szóváltást követően kölcsönösen bántalmazták egymást, amihez csatlakozott még egy férfi.

A dulakodás során ketten megsérültek. A verekedőket az egyenruhások előállították a Nagykanizsai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket csoportosan elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt -. tájékoztatott a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Tömegverekedés Nagykanizsán: a dél-zalai város rendőrei befejezték az ügy vizsgálatát – Dél-Zala Press

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába tavaly szeptember 22-én a hajnali órákban érkezett bejelentés, hogy egy nagykanizsai éjjel-nappali büfében verekedés történt. A nyomozás adatai alapján a vendéglátóhelyen két társaság között vita alakult ki, majd verekedés tört ki közöttük, amit az utcán is folytattak. A dulakodás során több berendezési tárgyat és bútort is felborítottak a garázdák.