Országos bronzérmes a Zalakarosi Fürdő

Az előkelő harmadik helyezést sikerült megszereznie a Zalakarosi Fürdőnek az “Év Fürdője 2019.” szavazáson. A megmérettetésben fej-fej mellett haladtak Magyarország leglátogatottabb, legkedveltebb fürdői. Az idén rekordszámú szavazat gyűlt össze, több mint 8 ezren tették le a voksukat a Zalakarosi Fürdő mellett, soha ennyien nem szavaztak még ránk ezen a megmérettetésen, amelyet ezúttal is szeretnénk megköszönni Nektek!

Az országos versenyt a termalfurdo.hu utazási portál hirdeti meg minden évben, a helyezésért járó plakettet Sánta Tibor adta át László Cziráki vezérigazgatónak. Cziráki László elmondta, a mutatók kiválóak, a Zalakarosi Fürdő az ország leglátogatottabb fürdői között van Zalakaros Város és a fürdő folyamatos fejlesztéseinek és a kiváló szakmai munkának köszönhetően.

(b-j Cziráki László és Sánta Tibor)

A vezérigazgató kiemelte, a siker közös, külön megköszönte a városban dolgozó vállalkozók, kollégák munkáját.
Az átadón Novák Ferenc, polgármester megerősítette, a vendégek visszajelzésén alapuló elismerés a szakma, a városban dolgozó szakemberek sikere. A városvezető elmondta, idén köszönthették a Zalakarosi Fürdőn a 30 milliomodik látogatót, hangsúlyozta, ennyi ember nem tévedhetett amikor pihenése helyszínéül Zalakarost választotta.

Sánta Tibor, a termalfurdo.hu ügyvezetője többek között elmondta, nagy öröm, hogy ekkora aktivitást váltott ki az immár ötödik alkalommal indított kezdeményezés, a résztvevő magyarországi fürdőkre összesen 153. 133 érvényes szavazat érkezett idén.

(Forrás és fotók: Zalakarosi Fürdő – Facebook.