Oltatlan pedagógusok és támogatóik demonstrálnak Nagykanizsán – Állítólag Gődény György is jön

Oltatlan pedagógusok és támogatóik tartanak egyfajta demonstrációt szombaton délután 14 órakor Nagykanizsán a Vasemberháznál. Információink szerint a rendezvényen jelen lesz Dr. Gődény György gyógyszerész is, aki a Normális Élet Pártja képviseletében érkezik Kanizsára. (Egyébként úgy értesültünk, hogy pénteken Nagykanizsán átadták a Tankerület képviselőjének petíciójukat a szervezők.)

“Kedves Szülők! Kedves Oltott Kollégák! Mi, oltatlan pedagógusok kérjük az oltott, oltatlan szülők és pedagógus kollégák támogatását! A gyerekek miatt! Önök miatt! Mindannyiunk miatt! Egészséges országot, egészséges jövőt akarunk! Ugyanaz a célunk – művelt, okos, gondolkodó fiatalokat nevelni! Mi is tanítani, dolgozni akarunk – az Önök gyerekeiért! Ne hagyjuk, hogy megosszanak bennünket!” – írta a Facebookon álláspontjukat ismertetve Gyarmati Tibor.

A demonstrálók többek között azt írják: “Eljött az ideje az összefogásnak és a megmozdulásnak. Pedagógusok, szülők, egészségügyisek és akiket kényszer alatt tartanak! Várunk!”

Úgy tudjuk, a program az alábbiak szerint alakul.

14:00 Kezdés• Kollonay Zoltán- zongora,

Borda Balázs, bevezető, köszöntő,

Szita Fatime- Tóth Zsuzsanna Márta pedagógus levele,

Dóber Valéria pedagógus gondolatai,

Kollonay Zoltán- zongora,

Kanizsai József költő,

Göcsei Katalin, mint gyermekét féltő szülő,

Kollonay Krisztina-egy volt egészségügyi dolgozó gondolatai

,• Illyés Gyula-Egy mondat a zsarnokságról,

Török Tamás, sport, egészség,

Gődény György-Normális Élet Pártja,

Jakobovics Árpád-elköszönés.