Nem adták ki a bringalopási videót a kanizsai Tescóból!

nagykanizsa lopott bicikli

“Mi jár a fejemben?? Hmm…Megpróbálom szépen leírni… Ma a rendőrség megmutatta a bringalopási üggyel kapcsolatos papírokat.. Most már nyilvánvalóvá vált, hogy a Tescóban dolgozó biztonsági őrök NEM adták ki a felvételt (ami a lopáskor készült) a rendőröknek, több lefoglalási jegyzőkönyvet is láttam, más-más dátummal…
Ezzel ellentétben az őr nekem azt mondta, hogy a rendőrség azért nem vitte el, mert rossz minőségű a felvétel..ami természetesen nem igaz, mert bármilyen rossz minőségű felvételt lefoglaltak volna!! Akkor most mi is van??? Nemtörődömség, vagy hozzá nem értés a biztonsági őrök részéről?? Vagy olyan valaki van a felvételen, akit nem akartak megmutatni?? Nem gyanúsítgatni akarok senkit, csak érdekelnének a kérdéseimre a válaszok, amiket ott a Tescóban nem kaptam meg!!
Amikor először megnézte az őr a felvételt, a bejelentésemkor, akkor még azt mondta, 16:09-kor történt a lopás, sárga pólóban volt a tolvaj, és a Tescótól balra indult el…akkor most mi van?? Használhatatlan a felvétel?
De majd a rendőrségnek ezt megmagyarázhatják (ha sikerül) mert be lesznek idézve tanúként… Tudom, ettől a bringám még nem lesz meg, (és már a felvétel sem) de ez most kikívánkozott belőlem….
Jó tanács: ha a Tescóhoz bringával mész, és lezárod a bringát, köss mellé egy harci kutyát, úgy tuti nem viszik el… Tudomásom szerint az utóbbi időben nem ez volt az egyetlen bicikli lopás ott… (Facebook)”

Előzmények ITT.

Vélemény, hozzászólás?