Miss Hungary 2022: a kanizsai Makai Felíciának szurkolhat Zala megye

Zala megyéből Makai Felícia a hármas rajtszámmal indul a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében, mely december 11-én Budapesten az Aquaworld Hotel Amazonas dísztermében kerül megrendezésre. Csupán 150 néző jelenlétében zajlik a királynő koronázása, viszont az Oxygen Music győri stábja tv felvételt készít az eseményről.

A színes programok, Freelusion show, Dinasma Design bemutató és számos fellépő mellett a 26 tagú mezőny több tourral mutatkozik be, és a zsűri a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján dönthet a döntőbe jutottak közül. Első ízben a Miss Hungary karitatív célt tűzött ki maga elé, a Kéz a kézben alapítvány által segített autista gyermekeket fogja támogatni adományával.

Felícia magáról ezt írta

„Makai Felíciának hívnak, 27 éves vagyok és Nagykanizsán élek. 
Tanulmányaimat pénzügy – számvitel szakon fejeztem be. Két évet töltöttem el a szakmában, végül túl monotonnak éreztem és azóta is szüneteltetem. A gimnázium után elvégeztem egy műkörmös – pedikűrös tanfolyamot is. Jelenleg saját szépségszalonom van, ahol a körmözésen kívül masszázzsal és füllyukasztással is foglalkozom. Ezekben a szakmákban minden nap újabb és újabb kihívásokkal tudok megküzdeni és folyamatosan fejlődhetek.

8 évig versenyszerűen akrobatikus látványtáncoltam, több világ- és Európa bajnokságon is részt vettünk a csapattal. A sport azóta is folyamatosan az életem része.
Hobbi szinten modellkedem. A versenyre azért is jelentkeztem, mert szeretnék fejlődni és több tapasztalatot szerezni a szakmában, illetve a későbbiekben szívesen tekinteném a modellkedést a munkámnak.
Céltudatos és alázatos embernek tartom magam, aki mindent megtesz a céljai elérése érdekében.”