Milyen telefontokot vagy hátlapot rendeljek?

Akár magunknak, akár ajándékba szánjuk, minden esetben választási lehetőségek teljes tárházába botlunk, ha telefontokot szeretnénk venni vagy egyedi tokot, esetleg hátlapot szeretnénk csináltatni. Főleg, ha mindezt egy megbízható webáruházban tesszük. Ma már számos telefonra és tabletre elérhető az egyedi tokok készítése is, így igazán nincs nehéz dolgunk.

 

 

Ha olyan szerencsés helyzetben vagyunk, hogy olyan kedvenccel rendelkezünk, aminek a képével lehet kapni előre gyártott tokot telefonunk típusához, akkor nincs más dolgunk, mint megrendelni a kiszemelt darabot. Amennyiben nem egy kedvencünkkel díszítenénk a tokot, hanem inkább az ütésállóság és a telefon védelme a fő szempont, akkor sem kell sokat bajlódnunk az elkészítésével, mivel ezek a darabok is készen várnak ránk. Csak annyi teendőnk van velük, hogy berakjuk a kosárba, kiválasztjuk a fizetési módot, majd, hogy kiszállítást kérünk-e vagy személyesen kívánjuk átvenni, többnyire a telephelyen.

 

Abban az esetben, ha egyedi tokot szeretnénk készíttetni, már kicsit nehezebb a dolgunk, mivel számos tényezőt szem előtt kell tartanunk. Ha kiválasztottuk a telefonunk típusát, akkor már láthatjuk is az opciókat, hogy milyen tokok állnak a rendelkezésünkre. Amennyiben kiválasztottuk a tokot, ami szimpatikus, megfelel az elvárásainknak, akkor keresnünk kell egy nagyon jó felbontású képet. Ez lehet jó minőségű fénykép, de akár a Google-ből letöltött kép is. Az a fontos, hogy felbontás tekintetében lehetőleg HD (1280×720), HD Ready (1366×768) vagy FULL HD (1920×1080) legyen. Ez azért lényeges szempont, mert minél jobb a kép minősége, annál jobb lesz a tok, annál jobban fog hasonlítani a számítógépen megtervezett darabhoz. Innentől kezdve jön a kreativitás, mivel úgy forgatjuk, formázzuk, ahogy nekünk tetszik. Helyezhetünk el rajta a feltöltött képen kívül személyes üzenetet, de használhatunk stílusokat, effekteket, módosíthatjuk a színeket, de még akár montázst is készíthetünk a tokra. Ha ezekkel megvagyunk, akkor csakúgy, mint az előre legyártott tokok esetében, csak a fizetés és a szállítás kérdésköre van hátra.

 

De mi van abban az esetben, ha a telefontípusunkat nem találjuk a listában, vagy nem találunk hozzá az elképzelésünknek megfelelő tokot? Ilyenkor célszerű felvenni a kapcsolatot a telefontok webáruház ügyfélszolgálatával, ahol tudnak segíteni, hogy ebben az esetben mi a teendő, vagy pedig megpróbálják beszerezni a kívánt tokot. Arra érdemes figyelni, hogy az árukészlet többségében hetente bővül, így érdemes időnként visszanézni, hátha közben megjött a várt tok vagy telefontípusra megfelelő hátlap. Ha mégsem, akkor azonnal telefonálni fognak, ahogy sikerült a küldetés és megvan az áhított tok.