Megnyitott Nagykanizsa első automata benzinkútja!

A prémium minőséget diszkont árakon szállító Oranges Oil Company hálózat Nagykanizsán hatodik egységét adta át a nagyközönségnek. A Táborhely utca 4-ben, vagyis a Kanizsa Centrum parkolójában található, 4 beállós töltőállomáson 95-ös oktánszámú benzin, illetve dízel üzemanyag kapható, a nap 24 órájában.

Az Oranges Oil Company nem ismeretlen a megyében: a hálózat zalaegerszegi kútja három éve működik sikeresen, Zalaszentgróton pedig egy újabb, önkiszolgáló autómosóval is kiegészített egység építése van folyamatban. Most azonban a kanizsai lakosok, illetve a környező települések autósai számára vált hozzáférhetővé a diszkont árú, gyors és kényelmes tankolás.

A kúton sem ünnepnapokon, sem éjszaka nincs záróra, az üzemanyagért pedig készpénzzel, bankkártyával, illetve tankolási kuponnal is lehet fizetni. Az automaták kezelése gyerekjáték, első használat előtt érdemes megtekinteni a kúthasználati videókat, azonban a bevezető hetekben a személyzet is segíteni fogja az autósokat. Az üzemanyagárak alakulását pedig a kút Facebook oldalán lehet majd követni.

A tulajdonosok bíznak abban, hogy a diszkont árakkal, prémium minőséggel és 0-24-es nyitvatartással a nagykanizsaiak az új kutat választják majd. Arról pedig, hogy a többi Oranges Oil Company automata benzinkutat mennyire szerették meg a helyiek, az alábbi vélemények tanúskodnak.

A rendszer működése gyors, a töltőfejek tiszták, az üzemanyag minősége jó. A személyzet egy esetleges kérdésre azonnal, segítőkészen reagál. Mindenkinek ajánlom!” – T. Zoltán, Zalaegerszeg

Szuper minőség, szuper árak! Imádom, hogy a ZALA PARK-ban tudok vásárolni és tankolni is. Csak ajánlani tudom!” – G. Réka, Zalaegerszeg

Olcsó, a legolcsóbb Ózdon, és jó a minőség! Nyitás óta csak itt tankolunk, mindenkinek ajánlom!” – M. Erika, Ózd

Modern, gyors, tiszta, értelemszerű kezelőfelület, csábító árak. Kell ennél több? Imádom!” – P. Diána, Ózd

A benzinkút különlegessége, hogy a tankolás végösszegét előre kell megadni, így mindenki pontosan annyi üzemanyagot vásárolhat, amennyit szeretne. Készpénzes vásárlás esetén, ha a kezdetben befizetett összegnél végül kisebb költés történik, az automata kupon formájában ad vissza, mely a következő tankolás alkalmával, 60 napon belül felhasználható.

„Célunk és küldetésünk, hogy a mindenkori országos átlagáron, de még inkább az alatt biztosítsunk kiváló minőségű üzemanyagot az Oranges Oil Company-t választó autósok számára. Bízunk benne, hogy nem csak a városiak, de a térség valamennyi lakója magáénak érzi majd az Oranges Oil Company kútját, és gyakran kanyarodnak a Táborhely utca 4. felé.” – mondta Nyakas Erik tulajdonos.

Az első, teljesen magyar tulajdonban lévő, önkiszolgáló elven működő benzinkúthálózat Zalaegerszegen túl Mosonmagyaróváron, Győrben és Ózdon van jelen, a nagykanizsai megnyitót követően Zalaszentgróton, Keszthelyen és Budakeszin nyit újabb töltőállomásokat. További információ a www.orangesoil.hu honlapon. (x)