Megbízható és elegáns – biztonsági bejárati ajtó

Napjainkban növekvő igény mutatkozik a különféle biztonság technikai megoldásokra. Értékeink védelme, családunk biztonsága kiemelt fontossággal bír mindannyiunk életében. A mai statisztikák azt mutatják, hogy az ingatlanokba a nyílászárókon, főleg a bejárati ajtón keresztül jutnak be a betörők.

Egy hevederzár vagy rács már nem rettenti el a profi bűnözőket. A régi típusú biztonsági eszközök nem csak idejétmúltak, de esztétikailag sem kielégítők. Márpedig a korszerű bejárati ajtó nem csak a biztonságról és a jól zárhatóságról szól, hanem az igényes külső megjelenésről is. Nem kell kompromisszumot kötnünk, ha az elegáns kivitelt és a tökéletes védelmet is el akarjuk érni.

Biztonság otthonában

A NÍVÓ biztonsági bejárati ajtók mindkét kitételnek tökéletesen eleget tesznek. Az egyedi méretben és színben gyártott ajtók a vásárlók egyéni igényeihez igazodnak. Minden ajtó MABISZ, ÉMI és ISO minősítéssel rendelkezik, és a magyar gyártó 10 év garanciát vállal rájuk.

A körkörös, zártszelvényű tokszerkezet, az acéllappal megerősített ajtólap, a több ponton rögzített és csapolt ajtók, a zárszerkezetek garantálják a tökéletes biztonságot. A védelem mellett kitűnő hangszigetelő, zajszűrő és a kellemetlen szagokat sem engedi bejutni otthonunkba. A precíz kivitelezés során egy masszív tok-keret-ajtólap kerül beszerelésre, amely ellenáll mindenféle feszegetésnek.

Külső jegyek

Az ajtó kínálat típusban és stílusban is sokrétű. A több mint 100-féle szerkezeti kivitelezésnek köszönhetően minden ügyfél megtalálhatja a neki megfelelő bejárati ajtót. Az üvegbetétek és bevilágító ablakok elrendezése és mennyisége is variálható. Az ajtólap mintázatának kiválasztásában is bőven van mozgástér és a bőséges kilincs választék is hozzájárul az egyediséghez. Igazi különlegesség, hogy közel 100-féle színből választhatjuk ki leendő ajtónk színét.

Tehetjük ezt úgy, hogy akár a külső és belső oldalon eltér a színezés. Amennyiben szeretné mindezt látni is, úgy az Ajtótervező Program segítségével ezt megteheti. A program segítségével megvalósíthatja egyéni elképzeléseit, és a kiválasztott elemekkel elkészített terv alapján árajánlatot is tud kérni.

Egyszeri költség, hosszantartó nyugalom

Biztonsági bejárati ajtó beszereltetésével Ön egyszeri beruházással, hosszú időre biztosítja nyugalmát és értékei biztonságát. Ha úgy dönt, hogy beruház az egyéni igényeire szabott NÍVÓ ajtóra, akkor érdemes a friss akciókról is tájékozódnia. A kedvezményes árú ajtók között több típust is talál, amelyek mellé most számos ajándékot is ad a cég. Az ingyenes helyszíni felmérés mellett a kiszállítás is díjmentes Budapesten és vonzáskörzetében. Az optikai kitekintő, az öt garnitúra kulcs és belső gombfordító is jár az ajtó megrendelése esetén.

A NÍVÓ biztonsági bejárati ajtói kiváló minőséget képviselnek mind a biztonság, mind a külső megjelenés tekintetében.