Ma Önkormányzati választás!

Kedves Olvasók!

A DélZalaPress nem vett részt és nem is kíván a jövőben sem részese lenni a politikai értékrendek csatározásában. Azonban közösségépítő, a helyi értékekre és sikerekre figyelmet felhívó portálként kötelességünknek érezzük olvasóinkat alkotmányos jogaik gyakorlására buzdítani!

Az ilyen eseményekre rendszerint 4 évente van lehetőségünk, akkor viszont kétszer is. Amennyiben a tavaszi választások során elmulasztották volna a lehetőséget, vagy meggyőződésből nem vettek volna részt rajta, most hozzátehetik véleményüket városunk működéséhez.

A választási lehetőség egy óriási előny, hiszen időszakosan van lehetősége országunk polgárainak a véleményüket papírra vetni. Ezt nem tehetik meg egyebek mellett Észak-Korában, Kínában, számtalan afrikai országban, és egyes közel-keleti országokban. Ott csak álmodnak arról, hogy kifejthessék véleményüket. Tőlünk ezt most elvárják, tehát a lustaságunkkal, közönyünkkel, könnyelműségünkkel azoknak az országok lakóit sértjük meg, ahol erre remény sincs. Változásra való igényüknek, vagy elégedettségüknek most hangot adhatnak!

Szakítsanak ma 3 percet ebben a jó időben, és fejtsék ki véleményüket legjobb tudásuk és érzésük szerint!

Vélemény, hozzászólás?