Lemondták a Welhello koncertet Nagykanizsán

E hétvégén megnyitja kapuit a nyilvánosság előtt városunk legújabb ékessége, a Kanizsa Aréna.
A monumentális komplexum felszereltségével, építészeti és belsőépítészeti megoldásaival valóban lenyűgöző látvány, melyet szombaton és vasárnap délutánonként kanizsai művészeti csoportok és egyesületek bemutatói mellett, színes és interaktív gyermekprogramokkal kísérve mindenki körbejárhat és megtekinthet.

Azonban a járványhelyzet egyre fokozódó árnyékában egy súlyos, de felelős döntést meg kellett hozni: a sokak által várt Wellhello koncertet vissza kellett mondani a lehetséges megbetegedések kockázatát csökkentve. Mert karácsony közeledtével a legfontosabb, hogy mindenki szabadon, szerettei, családja körében tölthesse majd az ünnepet.

Természetesen az ingyenes koncert a lehetőségek szerint mielőbb megrendezésre kerül.
Az együttes tagjai is sajnálják, de egyetértenek a döntéssel, rugalmasak, és készek arra, hogy nemsokára felhőtlenül jó hangulatú koncertet adjanak városunk új arénájában.

A koncert kivételével minden más programot megtartunk, de a maszkok használata és a védettségi igazolvány megléte nélkülözhetetlen – közölte Facebook oldalán kedden késő délután Balogh László nagykanizsai polgármester.

(A Kanizsa Aréna. Fotó: Balogh László Facebook)