Legyen nagyrendezvény Kanizsán? – kérdezi a KonTuRplusz

A nagykanizsai KonTuRplusz Egyesület a hatályos jogszabályi és egészségügyi feltételek betartása mellett szabadtéri és zárt létesítményben megvalósuló rendezvény megszervezését is tervezi Nagykanizsán.

Az elmúlt években már több alkalommal kértük a rendezvényeinkkel kapcsolatos észrevételeit, javaslatait, melyeket igyekeztünk beépíteni a programjainkba, hiszen az eseményeink Önöknek, Önökért vannak. Most is fontos számunkra az Ön véleménye, ezért ismét számítunk az együttműködésére.

Kérjük, segítse rendezvényeinket és jelölje meg, majd küldje el nekünk az alábbi kérdésre vonatkozó válaszát 2020. augusztus 15-ig.

Együttműködését előre is köszönjük! – közölte a korábban fesztiválokat is szervező kanizsai civil szervezet.

A kérdés pedig így hangzik:

Részt venne-e a hatályos jogszabályi és egészségügyi feltételek mellett Nagykanizsán szabadtéri, vagy zárt térben megvalósuló rendezvényen?

Szavazni ITT LEHET.

(Fotó: archív. A nagykanizsai bor és dödöllefesztivál 2018-ban az Erzsébet téren)

Magyarországon 500 fő feletti zenés, táncos rendezvény augusztusban sem tartható

A kormány semmilyen kockázatot nem vállal, a cél a második hullám megelőzése – hangoztatta. Gulyás Gergely azt jelölte meg célként, hogy szeptember 1-jével az iskolák rendes tanulmányi rendben kezdhessék meg működésüket. (Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnökségen 2020. július 30-án.