Lavór, permetező, vállfa a szelektív hulladékban Kanizsán

Az utóbbi napok tapasztalatai alapján, sajnos sok nem hasznosítható műanyag és egyéb hulladék került elhelyezésre a szelektív műanyag és fém csomagolási hulladékok gyűjtésére kiosztott edényekbe, mint pl.: kerti slag, műanyag kanna, gyermek játék, úszógumi, vödör, műanyag szék, vállfa, mécses, ponyva, lavór, kommunális hulladék, művirág, permetező.

Kérjük Önöket, hogy a szelektív műanyag és fém csomagolási hulladékok gyűjtésére kiosztott edényekbe csak a tájékoztatóban felsorolt hulladékok kerüljenek!

A nem megfelelő hulladékokat tartalmazó edényeket kollégáink nem fogják leüríteni! Együttműködésüket köszönjük! – hívta fel a figyelmet Facebook oldalán az NFV-Pannonia Cégcsoport.

A társaság egy úgynevezett „kisokost” is mellékelt a helyes szelektív hulladékgyűjtésről.

Megszűnik a műanyag/fém sárga zsákos hulladékgyűjtés Nagykanizsán – Dél-Zala Press

Az alábbiakban közöljük a 07.09. és 07.10. napi edényosztás helyszíneit! Az érintett területek: Olajtelep és környéke, Katonarét, Belváros déli része! Társaságunk környezetvédelmi szempontokat szem előtt tartva Nagykanizsán folyamatosan megszünteti a műanyag/fém csomagolási hulladékok gyűjtésére eddig osztott sárga színű zsákok használatát. Helyette ingatlanonként díjmentesen 1 darab 240 literes edény kerül kiosztásra a lakosságnak.