Lakossági tájékoztató a Spartan Nagykanizsa Super & Sprint versenyről

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakóközösséget, hogy Nagykanizsa Super & Sprint elnevezésű akadályfutó versenyünket 2019. március 30-31-én, szombaton és vasárnap rendezzük. A verseny központja a Csónakázó-tó keleti oldalán fekvő területek. A két versenynap folyamán közel tízezer résztvevőt felvonultató sporteseményünkön az indulók futamokban rajtolnak – szombaton 7:00 és 15:00 óra között, vasárnap 8:00 és 15:00 óra között 15-30 percenként 250 embert indítunk.

A pálya közúti forgalmat nem érint, ugyanakkor a nagyszámú résztvevő miatt nagyobb forgalomra lehet számítani a környéken.

A Csónakázó-tó területét – a rendezvény biztosításának céljából – március 29-én (péntek) reggel 8:00 órától vasárnap este 18:00 óráig lezárjuk, kizárólag engedéllyel rendelkezők számára lehetséges a gépjárművel történő behajtás.

A Rizling- és a Kilátó utcákat a Csónakázó-tó felőli kijáratnál lezárják, így a fenti időszakban ezen utcák megközelítése a Csónakázó-tó irányából gépjárművel nem lehetséges. A Boroskupa utcában élőket arra kérjük, hogy a fent jelzett időpontban szíveskedjenek magukkal vinni lakcímkártyájukat, ugyanis ennek felmutatásával tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

A Csónakázó-tó területére a rendezvény napjain csak korlátozott számban parkolhatnak autók, továbbá kizárólag engedéllyel rendelkezők számára lehetséges a gépjárművel történő behajtás.

Arra kérjük Önöket, hogy amennyiben szívesen megtekintenék eseményünket, és lehetőségük van rá, válasszák a gyalogos-, vagy a tömegközlekedést a verseny területének megközelítéséhez. INGYENES parkolónk a Kanizsa Centrum melletti füves területen található. A forgalmat akadályozó és a tilosban parkoló autókat elszállítják.

Rendezvényünk kapcsán az Önöket érő esetleges kellemetlenségért ezúton is elnézésüket kérjük, igyekszünk ezt a legkisebb mértékűre csökkenteni.

Amennyiben idejük engedi, szeretettel várjuk Önöket eseményünk nézői között – lelkesítsék, szurkoljanak az indulóknak, akik egy igazán kemény kihívással néznek szembe a hétvége folyamán. A rendezvény zárása a 2019. március 31-én 18:00 órakor történik.

Megértésüket és türelmüket ezúton is köszönjük!

A Spartan Nagykanizsa Super & Sprint szervezőcsapata
(Forrás:
ITT)