Különleges pillanatok

Vannak az ember életében olyan jelentős alkalmak, amelyeknek megélése kellő tiszteletet, idilli hangulatot “követel meg”. Legyen szó romantikus hétvégéről, családi összejövetelről vagy baráti körutakról, nem árt kiválasztani azt a természetközeli helyszínt, ahol örök élményeket teremt az összejövetel.

Számodra mi a legvonzóbb ajánlat? Csábulj el egy percre a meghitt események hívogatására az Apponyi Kiskastély által.

A szerelem lángja

Házassági évforduló, esetleg eljegyzés van a láthatáron? Add meg a módját! Egy kis szauna, egy üveg finom pezsgő, egy gyertyafényes vacsora. Ezekkel a meglepetés tökéletes. Aztán jöhet egy bőséges, falusi reggeli, majd irány a forró jacuzzi. Hát nem romantikus?

Csajos napok

A nőknek mindig van mit megbeszélniük egymással, ezért jó, ha időt tudnak szánni a másikra néhány közös program keretében. Azt hiszem, bikini nélkül nem utaznak, így a szauna és a jacuzzi kitűnő ötlet. Este igazi bio vacsora, aztán egy jókora adag popcorn és Heimann-Apponyi bor mellett egy laza vígjáték a privát lakásmoziban, majd hajnalig beszélgethetnek.

Haverok a toppon

Persze, időnként a férfiaknak is szükségük van egymás társaságára, hogy megbeszéljék ügyes-bajos dolgaikat. Számukra kedvező lehet az amolyan “alfa túra”, barangolni a szkíták világába vagy elmenni egy falusi borozásra. Beülnének a jacuzziba, szaunába vagy a medencébe valami jó itallal. Csak késő éjjel érnek haza, kissé spiccesen, de annál viccesebb eseteket kreálva. Egy kiadós reggelivel pedig megkoronázzák az összes esetet.

Egy hét, ezer élmény

Kiszakadnál a környezetedből? Elvonulnál a világtól, akár egy teljes hétre? Akkor irány a jacuzzi, medence, természet. Töltsd meg aktív programokkal is napjaid! Keress egy helyet, ahol a természetesség, a bensőséges hangulat új energiával tölt fel, és minden reggel egy falusi reggelivel kezdheted napjaidat! Ha jól választasz, biztosan új emberként térsz majd haza.

Hétköznapi pihenő

Engedd meg magadnak, hogy hétköznap is kikapcsolódj! Ugorj ki a természetbe, ha csak három napra is, de megéri! Bőséges reggeli, mindenféle “program paradicsom” hada vár rád.

Hello, Mr. Driver!

Voltál már autós kiránduláson? Nem? Pedig igazi Úrként vezethetsz olyan veterán autó különlegességeket, amelyek után mindenki megfordul. Ha a modern járgányokért vagy oda, akkor az elektromos Tesla S 100D a neked való darab. Egy háromórás autós kirándulás után már csak egy gyertyafényes vacsora hiányzik. A bőséges reggelit követően pedig egész nap vár a jacuzzi és a szauna.

Reméljük hasznos tippeket kaptál a következő “pihenőhöz”.

Apropó, minden felsorolt összejövetelhez találsz valami érdekeset az Apponyi Kiskastély weboldalán! Ez egy kastélyhotel, és barátságos békéje elárasztja a perceidet. 7 szobás, 3 parkos boutique, ami kissé vintage hatású.

Előbb vagy utóbb mindenki megtalálja azt, amit keres. Mert összeköt a harmónia.