Kiemelkedő kezelések személyre szabottan

Magán-egészségügyi klinika, amely 2011 óta működik, páratlan lehetőséget kínál a betegek széleskörű kezelésére, amely a legnagyobb biztonságban és kényelemben valósul meg. Pécs városában, Délnyugat-Magyarországon a legmodernebb üveg- és betonszerkezet ad otthont az egyedi magánklinikának. Több, mint ötven vezető orvosi szakértő és orvosok dolgoznak együtt, hogy Ön megfelelő kezelésben részesüljön.

A szakembereknek egytől egyig fontos, hogy a legmodernebb orvosi technológiai kutatásokban vegyenek részt. Az épület mellett tágas parkoló foglal helyet, a klinikán pedig járóbeteg-osztály, fogászati műtéti helységek, egy-kétágyas szobák biztosítják, hogy a betegek megfelelő kezelést kapjanak. Nemcsak a betegek, de a szakmai csapat igényét is egyaránt szolgálják.

A csapat elkötelezte magát az mellett, hogy a legjobb minőséget a legjobb áron, ésszerű keretek között biztosítsák. A laboratóriumra jellemző, hogy rendkívül korszerű, a legmodernebb technológiával van ellátva, kellő múlttal rendelkezik.

A legtöbb esetben az emberek tartanak a fogorvosi kezelésektől , idegesek és félnek, ha az ellátásról van szó. A magánklinikai fogászati rendelőbe belépve megnyugodhatnak, hiszen kellőképpen felszerelt, modern és minden rendelkezésre áll, amely egy megfelelő kezeléshez szükséges.

A fogorvosi osztály és a sebészeti osztály együttműködve általános érzéstelenítés mellett végzi a műtéteket. Teljesen felszerelt fogorvosi rendelővel és modern panoráma röntgengéppel is rendelkezik a fogászati osztály. Modern anyagokkal dolgoznak, semmit nem bíznak a véletlenre: többek között fém kerámia koronák, hidak, aranykerámia koronák.

Ugyancsak megvalósul a CAD-CAM alapú tervezés és kivitelezés, 70-szeres számítógépes nagyító mikroszkóppal valósul meg. A laborban dolgozó kollégák egytől egyig magasan képzett fogtechnikusok, akik maguk is kitűzték maguk elé azt a célt, mely szerint a legnagyobb elismerést az ügyfelek, a betegek adják.

A legmodernebb technikával a fogtechnikai laboratóriumunkban szinte minden szükséges munkafolyamatot megvalósítanak a. A teljes minőség-ellenőrzés is minden munkafolyamatban megjelenik, és versenyképes árakat garantálnak.