Késhet a városi fűnyírás Kanizsán ezért kérik, az ingatlanától 5 méterre mindenki nyírja le a füvet

„Tisztelt Nagykanizsai Lakosok! Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Covid-19 vírus okozta világ járvány miatt kialakult gazdasági és egészségügyi helyzet következtében a Netta-Pannonia Kft. által gondozott – elsősorban családi házas beépítettségű – területeken az eddig kialakult gyakorlathoz képest idén a fűnyírási gyakoriságban nagyobb időbeli eltolódások lehetségesek.

Ezért kérjük a tisztelt nagykanizsai lakosságot és a cégeket, intézményeket, hogy közvetlen környezetük rendjének, tisztaságának megteremtése érdekében segítsék ebben a nehéz és kiszámíthatatlan időszakban a munkánkat annyival, hogy az előforduló időbeli csúszások, késések esetén – legalább a 27/2009. (VI. 22.), valamint a 2/2008. (II. 08.) számú rendeletnek eleget téve – végezzék el a kaszálási és köztisztasági munkákat az ingatlan határától számított 5m-en belül.

Ezúton is köszönetet mondunk mindazoknak, akik ezt kérés nélkül eddig is megtették, ügyelve a saját és a szomszédos ingatlanok előtti közterületek állapotára.

Nagykanizsa az otthonunk, és szeretnénk parkjait, zöldfelületeit és közösségi tereit tisztának, gondozottnak, szépnek, élettel telibbnek látni. Ez csak közös munkával érhető el.

Előre is köszönjük megértésüket, szíves együttműködésüket.
Netta-Pannonia Kft.”
(Forrás: Nagykanizsa Megyei Jogú Város Facebook oldala)