Kérjük segítsen, hogy meggyógyuljon a 15 éves Jázmin!

Pati Jázmin (15 éves) Miháldon lakott, de már a Iharosberényben él anyukájával. 2019 június 25-én nővére, Pati Alexandra vérvételre vitte, ami kimutatta, hogy baj van.

Jázmin leukémiás (Akut lymphoblastos leukémia). A nagykanizsai kórházból már aznap a pécsi gyermekklinikára vitték, ahol a vizsgálatok után elkezdték a kemoterápiát.

Anyukája az elejétől fogva, minden erejével vele együtt küzd. A kezdeti nehézségek után, állapota kielégítő volt. Kapta folyamatosan a kezeléseket, jó párszor vért is kapott, majd gyógyszerek tucatjai pecsételték napjait.

Pati Jázmin nem adja fel, szeretne meggyógyulni

2020. januárjában ismét legyengült a szervezete az erős kezelésektől. A kemoterápia mellékhatásai ismét megjelentek. Vérmérgezés és bélgyulladás miatt Jázmin napokig az intenzív osztályon feküdt. Rengeteg infúziót, vért, trombocitát, injekciót kapott. Majd mikor állapota jobb lett, visszakerült az osztályra. Mèg napokig gyenge volt, de mivel erős, szépen lassan javulgatni kezdett az állapota.

Jázmin nem adja fel, meg akar gyógyulni, erőteljesen harcol,tornázik, hogy újra a korának megfelelő egészséges életet éljen.

Így támogathatja Jázmin leukémiás gyógykezelését és gyógyulását.

M7 Takarék
Számlatulajdonos: Pati Alexandra
Számlaszám: 75000112-13333410
Közlemény: Pati Jázmin gyógykezelésére

Telefon: Pati Alexandra
+36 20 396 4301