Kellemetlenséggel jár, viszont megújulnak a gázvezetékek Nagykanizsán a Szent Imre és a Csengery utcákban

Az E.ON Közép-dunántúli Gázhálózati Zrt. a földgázellátás műszaki-biztonsági színvonalának megőrzése érdekében folyamatosan karbantartja és korszerűsíti vezetékhálózatát, ezért Nagykanizsa belvárosában rekonstrukciós munkálatokat végez. Ennek keretében kerül sor a gázvezeték cseréjére a Szent Imre és Csengery utcában, egy nagyjából 500 méteres szakaszon.

A munkálatok 2022. június 27-én kezdődnek és várhatóan augusztus végéig tartanak majd.

A munkavégzés időtartama alatt a földgázszolgáltatás és a közlekedés egyaránt biztosított lesz a Csengery utcában, míg a Szent Imre utcában előre jelzett, teljes lezárásra kell majd számítani. A földgázszolgáltatás mindössze az átkötés idejére szünetel majd az érintett ingatlanok esetében – ennek időpontjáról az E.ON előzetesen, szórólapon tájékoztatja az ügyfeleket. Az érintett utcákban lakók és az oda érkezők parkolása az említett időszakban nehezített lehet, a kellemetlenségek miatt az E.ON kéri és köszöni a környéken élők együttműködését és türelmét.

A munkálatok elvégzését követően az érintett területen az E.ON gondoskodik a felbontott burkolat helyreállításáról és a környezet rendezéséről, a Szent Imre utca pedig vadonatúj aszfaltburkolatot kap. A vállalat szakemberei kérik az arra járókat, hogy az elkerített munkaterület közelében fokozott óvatossággal közlekedjenek.

Az E.ON ezúton is köszöni a lakosság megértését és türelmét a rekonstrukciós munkálatokkal kapcsolatban. A szakemberek törekszenek rá, hogy a beruházással járó átmeneti kellemetlenségek a lehető legkisebb mértékben érintsék a környéken élőket és közlekedőket – tudatta honlapunkkal hétfőn az E.ON