Karambol és tűz Nagykanizsán

Nagykanizsán, a Boszorkány utcában közlekedett Ford típusú személygépkocsival egy garabonci nő pénteken 12 óra 30 perc körül. A Békástói utca kereszteződéséhez érve figyelmen kívül hagyta az „Elsőbbségadás kötelező” jelzőtábla utasítását, behajtott a kereszteződésbe és összeütközött egy Audi típusú személyautóval.

A baleset következtében utóbbi jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

(Helyszínelési fotók: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság)

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság járőrei szintén pénteken az esti órákban Nagykanizsán, a Kalmár utcában megállítottak egy Mercedes személygépkocsival közlekedő helyi lakost.

A sofőrrel szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt mutatott, ezért további mintavétel céljából a rendőrkapitányságra előállították. A rendőrök a mérési eredmények alapján a 45 éves férfival szemben büntetőeljárást kezdeményeztek, a vezetői engedélyét elvették – tájékoztatott a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Egy Zemplén Győző utcai társasházi lakás egyik szobája, valamint a lakás erkélye égett Nagykanizsán szombaton délelőtt. A tűzhöz a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek a lakást átvizsgálták, de senkit nem találtak odabent. Sem a tűz, sem a füst nem terjedt át a többi lakásra – írta a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.