Ismét duzzad a FitPoint

Néhány évvel ezelőtt a FtiPoint csapata 5 edzővel vágott bele az üzemelésbe, a Bíbor Business centerben. Az idő múlásával az egyre népszerűbbé váló órákat azonban nemcsak az eredetileg 5 főből álló edzői gárda, hanem maga a hely sem tudta a megfelelő komfortot biztosítani.

A helyszínváltás közel egy éve az edzők létszámának bővülését is eredményezte, így a 2014-es évben már 8 edzővel koordinálták a sportolni, mozogni vágyó vendégeket. A FitPoint mozgásközpont azonban újabb mérföldkő elé érkezett, ahol a további vendégszám növekedése és a minduntalan szélesedő edzés-kínálat további fejlesztéseket indokol.

Azon túl, hogy a trénerek valamennyien jól képzett szakemberek, szükség van a folymatos fejlődésre is, melyet főként a haladó vendégek igényelnek, másfelől a szolgáltatások színvonalának növekedése indokol.

10154522_476488292476815_1087059904_n

Forrás: facebook.com/fitpointmozgaskozpont

Ezek a fejlesztések két részre bonthatóak: az egyik a központ helyszíne, ahol a jelenlegi népszerűség következtében indokolt a fejlődés, hogy a vendégek megszokott komfortját hosszabb távon biztosítani tudják a vezetők. A másik ugyancsak nem elhanyagolható irány a „szakmai-tuning”. Ebből fakadóan az edző csapat is növekedik, a jelenlegi 8 főt további két szakember fogja támogatni. A FitPointban az edzők többsége főállásban végzi munkáját, a vezetés pedig mindig is kényes volt az indulás óta a szakmai felkészültségre. Azon túl, hogy a trénerek valamennyien jól képzett szakemberek, szükség van a folymatos fejlődésre is, melyet főként a haladó vendégek igényelnek, másfelől a szolgáltatások színvonalának növekedése indokol. Emellett természetesen megannyi új edzéstípusra lehet számítani, melynek alapjául a megfelelő felkészültség szolgál. Ennek érdekében a főállású trénereknek kötelező jeleggel kell bővíteni ismereteiket és tapasztalataikat egyaránt.

A jelenlegi edző teamet újabb két fiatal hölgy edző fogja erősíteni, közülük Felső Nikivel sikerült beszélgetnünk. Niki az IWI-n (International Wellness Institute, Vác) központjában szerzett tudását ezentúl a délelőtti alakformáló edzéseken fogja hasznosítani és tovább kamatoztatni. A fiatal edző abban fog segíteni, hogy a vendégek olyannak lássák és érezzék majd magukat, amilyennek eredetileg is szeretnék.

Vélemény, hozzászólás?