Három autó ütközött Nagykanizsánál

Az első információk szerint két ember súlyosan, kettő pedig könnyebben megsérült vasárnap reggel a 7-es főúton, Nagykanizsa közelében, amikor három személyautó összeütközött.
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrségi honlapon azt közölte, hogy a baleset a 7-es főút 203-as kilométerénél, Nagykanizsa és Nagyrécse között történt. Az első információk szerint két ember súlyos, két másik pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.
A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapján arról adott hírt, hogy az egyik sérültet a nagykanizsai tűzoltók feszítővágó berendezéssel szabadították ki az egyik megrongálódott járműből.A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a 7-es főutat teljes szélességében lezárták, a rendőrök a forgalmat Nagyrécsénél a 7511-es számú útra terelik. MTI (Fotó: MTI/Varga György)

Vasárnap kora délutántól ismét járható a 7-es főút Nagykanizsa és Nagyrécse közötti szakasza, ahol reggel három személyautó ütközésében négy ember, köztük egy gyerek is megsérült.
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 7-es főút 203-as kilométerénél egyelőre ismeretlen okból ütközött össze három személyautó. A balesetben két ember súlyos, két másik pedig könnyebb sérüléseket szenvedett.
Az MTI a helyszínről úgy értesült, hogy a balesethez mentőhelikopter is érkezett, a sérültek egyike pedig gyerek volt.
A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes szélességében lezárt 7-es főúton a forgalom 14 óra körül indulhatott meg újra. MTI

Baleset a 7-es fõúton Nagykanizsa közelében