Halál a hegyen – Gyászol a nagykanizsai sportélet

Kozári Lajos (KOCKA)
“53 évet élt”

Mélyen megrendülve értesültünk, hogy 2017. augusztus 6-án (vasárnap) hajnalban tragikus hirtelenséggel elhunyt a városszerte népszerű sportember.

Kozári Lajos “Kocka” temetése 2017. augusztus 14-én 13:00 órakor lesz a nagykanizsai köztemetőben aznap reggel 8:30-kor gyászmise a nagykanizsai Felső templomban.

Részvétnyilvánítás mellőzését kéri az egész család!

Sorsom közbe szólt, elköszönni nem tudtam tőletek, “SZEVASZTOK” Barátaim Isten veletek!

(Forrás: Zala Megyei Kézilabda Szövetség)

Őrizetbe vették a rendőrök azt az asszonyt, aki vasárnap halálra szúrta a férjét Nagykanizsán – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján szerdán.
Vasárnap hajnali két óra körül érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy Nagykanizsán, a Kisbagolai úton, egy ház teraszán szúrt sebbel találtak egy 53 éves helyi férfit. A férfi a helyszínen meghalt.

A nyomozás eredményeként a rendőrök szerdán emberölés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a meghalt férfi feleségét, aki részletes beismerő vallomást tett. Az 51 éves nagykanizsai nőt őrizetbe vették.
A rendőrség vasárnap adott először tájékoztatást az esetről, de az akkori közlés szerint a helyszíni szemle után még nem sikerült egyértelműen tisztázni, hogy emberölés történt-e. MTI

Előzmények honlapunkon itt:

Leszúrtak egy férfit Nagykanizsán?

És itt:
Vizsgálja a rendőrség a nagykanizsai halálesetet