Gyász – Elhunyt Donát Attila kanizsai operatőr

nagykanizsa donát attila operatőr

“DONÁT ATTILA OPERATŐR, a Kiskanizsai Polgári Olvasókör tagja és kitüntetettje, a Kanizsa TV volt operatőre május 1-jén elhunyt.
Élete végéig szenvedélyesen forgatott, dolgozott, Olvasókörünk, közösségünk minden rendezvényét még emlékezetesebbé tette kamerájával.
ATTILA, KÖSZÖNJÜK, HOGY VELÜNK VOLTÁL, EMLÉKEDET MEGŐRIZZÜK, AHOGYAN A FELVÉTELEK ŐRZIK SZERETETT MUNKÁDAT!
ÖRÖKRE VELÜNK MARADSZ!
Személyesen én is lélekben még egyszer megölellek, sosem feledem együtt töltött perceinket, a riportokat, forgatásokat. Lukács Ibolya”

Attilával közel 5 évet dolgoztam együtt a Kanizsa TV-nél. Szelíd, csendes, nyugodt emberként megtanított a kamerával bánni. Később a lakásán is sok filmet készítettünk, megismertem a családját. Az esküvői videónkat is ő készítette.
25 évet dolgozott a Kanizsa TV-nél. A városi televízió tavaly áprilisban ünnepelte 30. évfordulóját, de Attilát az ünnepségre nem hívták meg. Akkor ezt Attila elkeseredetten Facebook oldalán így kommentálta:

“… Erre a kerek évfordulóra illett volna meghívni az életben lévő (mert az egyik kolléganőnk meghalt) alapító tagokat is. Főállásban csak hárman voltunk. A képen látszódnak olyanok is aki csak pár évet dolgoztak a helyi médiánál. Én mint alapító tag aki 25 évet dolgoztam a TV-nél, de lehet, hogy ez kevés volt ahhoz hogy egy ilyen jelentős jubileumra meghívást kapjak. Lehet, hogy a meghívásokat nem az alapján kellene teljesíteni, hogy valaki ellenszenves vagy nem…”

Ég veled öreg barátom! Angyalok őrizzék örök álmodat! Mirkó Imre a Dél-Zala Press tulajdonosa.

Vélemény, hozzászólás?