Gergőért gyűjtenek Nagykanizsán és környékén

“Gergő szülei, Edit és Ferenc 2019. április 09. óta a Nagykanizsai Családok Átmeneti Otthonában élnek. Előtte kényszerűségből külön éltek, édesapa a családjától távol vállalt munkát a magasabb jövedelem érdekében, hogy mielőbb közös otthont tudjon teremteni családja számára.

Ez idő alatt Ferenc munkásszállón lakott. A Családok Átmeneti Otthonában lett lehetőségük újra együtt élni, családként, a korábbinál kevesebb lakhatással összefüggő kiadással. Együtt nevelték újra két közös gyermeküket, a két éves Mátét és 8 hónapos öccsét, Gergőt.

Ferenc hamar talált állást Nagykanizsán is és szeptembertől mindkét picit bölcsődébe íratták, hogy több bevétel mellett minél előbb ki tudjanak költözni az Intézményből. Rövid időn belül Edit is elhelyezkedett és próbáltak mindent a maguk erejéből megoldani.

2019 szeptemberében Gergőt kisebb baleset érte, mely miatt szülei orvoshoz vitték és megfigyelésre kórházba került. A balesettel összefüggő kivizsgálás során találtak egy elváltozást a máján, amelyről mostanra kiderült, hogy Gergőke rosszindulatú májdaganattal küzd.”

Célunk 15.000.000 Ft, amiből egy családi házat vásárolhatnánk valahol, mindezt felújítva és Gergőnek egy steril szobát kialakítva, berendezve szeretnénk megvalósítani!

Tehát aki teheti, és szeretne ismét segíteni, kérem tegye meg!” Forrás: Civil Jótékonysági Licit.

Gergőért licitálni az alábbi Facebook csoportban lehet:

https://www.facebook.com/groups/809175086166564/