Fotó/selfie kerettel gazdagodott a Csónakázó-tó parkja

A Csónakázó-tónál nyáron létesített „NAGYKANIZSA” fotópont közelében a Via Kanizsa saját kivitelezésében fotő/selfie keret készült, melynek segítségével lehetőség nyílik megörökíteni a tóparti élményeket.

Az „I LOVE CSÓ-TÓ” feliratú keret elé kis állványt készítettünk, amin a fényképezőgép és a mobiltelefon elhelyezhető. (Az állvány helye a teszteket követően változni fog.)

A fotó/selfie keret alsó sarkában – mint a mellékelt bemutató fotókon is látszik – a Csónakázó-tónál éppen zajló vagy tervezett rendezvények logója is megjeleníthető lesz.

A bemutató képeken szereplő modellezők, horgászok, kerékpárosok és kirándulók mindegyike örömmel vállalta a fotózást. Bízunk abban, hogy a Csó-tó parkjának látogatói körében is népszerű lesz legújabb látványosságunk.

Amennyiben a fotó/selfie keretnél készült fotód megjelenítéséhez hozzájárulsz, küldd el azt a via.titkarsag@nagykanizsa.hu címre és hamarosan láthatod a Csó-tó fotópont galériában a viakanizsa.hu honlapon – tudatta Facebook oldalán pénteken a Via Kanizsa Városüzemeltető Nonprofit Zrt. (Fotók: Via Kanizsa)