Félpályás forgalomlassító demonstrációt tart a Jobbik pénteken Nagykanizsán

– A Jobbik, csatlakozva a többi ellenzéki párthoz és a szakszervezetekhez, aktív részt vesz ki a társadalmi megmozdulások szervezésében. Így volt ez már Nagykanizsán is, Zalaegerszegen, Keszthelyen, amikor a félpályás útlezárás volt.
Így lesz most a hét végén is, amikor pénteken Nagykanizsán a 7-es úton, a szabadhegyi útszakaszon 14-től 16 óráig egy félpályás útlezárást szervezünk.

Fotó: kormányellenes tüntetés Nagykanizsán 2018. decemberében

Nem azt nézzük, hogy kik állnak mellettünk a szervezésben, hanem hogy kik állnak mögöttünk.
Azt vettük észre, hogy a társadalom túlnyomó többsége már mögöttünk áll, és várják a változást – mondta  Zakó László, a Jobbik regionális igazgatója a Kanizsa TV-nek. A kanizsai politikus Facebook oldalán azt írta a gyülekező a Tesco parkolóban a benzinkúttal szemben lesz 13.30 órakor.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n azt közölte:
A járművezetőknek gyűlés miatt félpályás útlezárásra kell számítaniuk a 7-es számú főúton.
A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét arra, hogy 2019. január 18-án 14 és 16 óra között Nagykanizsán, a 7-es számú főút 204-es kilométerszelvénye és az Alsó Szabadhegyi út kereszteződése közötti útszakaszon, gyűlés miatt félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani.
A rendőrség arra kéri a közlekedőket, hogy fokozott óvatossággal és körültekintéssel vegyenek részt a közúti forgalomban!