Felköszöntötték az édesanyákat és a nagymamákat a ligetvárosi óvodában

Nagy izgalommal gyűltek össze a gyerekek péntek délután, hiszen a számukra talán legfontosabbakat, az édesanyákat köszöntötték a program keretében.
– Kollégáimmal úgy gondoltuk, hogy a mindennapi munka mellett a gyerekekkel egy kis meglepetéssel készülünk önöknek, egy kis műsorral, kézműves dologgal, amivel szeretnénk meglepni önöket anyák napja alkalmából – mondta el Bagarus Ágnes a Humán és hatósági osztály vezetője.

A ligetvárosi programban számos szakember és nyugdíjas pedagógus vesz részt. – A bizalmat most már élvezzük a gyerekek és a szülők részéről, nagyon fontos ez az épület.
Nem csak a gyerekek vannak itt, ahogy most is látható volt, a szülőknek is egy közösségi tér, egy közösségi épület.
A gyerekekkel való munka mellett felnőtteknek szóló foglalkozások, szakkörök működnek. Rettentő érdeklődőek, aktívak. Jönnek a gyerekekkel közösen is, önállóan is – fogalmazott Böjti Istvánné, nyugdíjas óvodapedagógus.
De a pénteki program alapvetően az édesanyák köszöntéséről szólt. Több esetben a nagymama kapta az ajándékot a kisgyermektől, hiszen hasonlóan fontos szerepet játszik egy-egy család életében, mint maga az anyuka – írta a Kanizsa Újság.