Felkészültek a Mindenszentekre és a Halottak napjára Nagykanizsán

„A közelgő Mindenszentek ünnepére és Halottak napjára készülődve városunk minden temetőjében fokozott figyelmet fordítunk az utolsó fűnyírás, kaszálás elvégzésére, a lomb és egyéb hulladékok elszállítására, valamint a közlekedési területek rendbe tételére.

Miklósfán a ravatalozótól induló mintegy 85 m hosszú, több éve elkészült mészkőzúzalékos gyalogút aszfaltozását végeztük el, a temetőlátogatók, a területi önkormányzati képviselő és a temetkezési szolgáltatók kérésének megfelelően. Az 1,60 m széles gyalogút szilárd burkolattal való ellátása 1,5 millió forintba került.

A sánci temetőben korábban kivágott koros hársfák tuskóinak eltávolítása után a temetői fogadalmi kereszt környékét rendeztük és növényzeti munkákat végeztünk a sírhelytömböket határoló fenyőfákon és sírhelytömbön belül is.

A központi és a 8 városrészi temető lejárt vagy rövidesen lejáró sírhelyeinek újraváltása ügyében a Tripammer utcai köztemetőben működő temetőgondnokságunkon november 1-jén 8-16 óráig ügyfeleink rendelkezésére állunk – közölte Facebook oldalán kedden a Via Kanizsa Városüzemeltető Nonprofit Zrt. (Fotók: Via Kanizsa – Facebook)