Építési munkálatok indulnak a Kisfaludy – Csengery utcai csomópontban Nagykanizsán

A Területi Infrastrukturális Fejlesztések projekt keretében a Kisfaludy u. – Csengery u. csomópontban új gyalogátkelőhely épül. A kivitelezési munkák miatt forgalomváltozások lépnek életbe.

Az útkereszteződés Csengery utcai D-i oldali ága közvilágítási kábel fektetése miatt átvágásra kerül. Az útátvágás két ütemben valósul meg, félpályás forgalomkorlátozás és forgalomelterelés mellett 2019. április 25. 08.00 órától – 2019. április 26-án 16.00-ig.

Mindkét ütem esetében az autóbuszok és a tehergépjárművek terelőútvonalon közlekednek az alábbiak szerint: Kisfaludy utca felső szakasz – Kisfaludy utca alsó szakasz – Ady utca – Szemere u. – Csengery utca Miklósfa irányába oda-vissza. A terelőútvonal sárga terelőtáblákkal kerül jelzésre.

Az autóbuszok elterelése miatt a Csengery u. 31. sz. előtti autóbuszmegálló pár nem üzemel. Személygépkocsi forgalom számára az útátvágással érintett Csengery u. (Kisfaludy-Szemere u. közötti szakasz) továbbra is járható lesz félpályás útlezárás mellett.

A nagy forgalmú csomópontra tekintettel kérjük fokozott figyelemmel közlekedjenek az érintett útszakaszokon. Lehetőség szerint javasoljuk a forgalomtereléssel érintett útszakasz elkerülését. Megértésüket és szíves türelmüket előre is köszönjük!

(Forrás: Kanizsai fejlesztések hivatalos oldal)