Elütöttek egy férfit a Rózsa utcánál

Egy 27 éves nagykanizsai férfi közlekedett Suzuki személygépkocsival kedden délután 13 óra 35 perckor Nagykanizsán, egy bekötőúton, amikor az Attila utca kereszteződéshez balra kanyarodott a Rózsa utca irányába.

A kanyarodást követően elütötte az úttesten áthaladó 20 éves férfit, aki a baleset során könnyű sérülést szenvedett – tájékoztatott szerdán a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Sajnos a kanizsai tűzoltóknak is akadt dolguk kedden.

Egy családi ház kéményösszekötőjében a lerakodott kátrány égett Nagykanizsán a Hunyadi utcában kedden este 19 óra körüli időben.

A nagykanizsai hivatásos tűzoltók kiérkezéséig az égés szerencsére megszűnt. A tűzoltók a tüzelőberendezésből az égésterméket eltávolították és a kéményt átvizsgálták írta a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Egy nőt és három gyereket ütöttek el Nagykanizsán a zebrán

A rendelkezésre álló információk szerint egy 67 éves férfi közlekedett 2020. január 3-án (pénteken) délelőtt 9 óra 48 perckor Nagykanizsán, a Hevesi Sándor utcában a Dózsa György utca irányából a Rózsa utca felé egy Ford típusú személygépkocsival. Amikor a Hevesi Sándor utca és a Balatoni utca kereszteződésénél lévő körforgalomból kihaladt a Rózsa utca irányába, a Hevesi Sándor utcában lévő kijelölt…