Életre szóló székek

A napjainkban mindenhol jelen lévő passzív ülésnek számos negatív hatása van a szervezetünkre, amiket ki tudunk küszöbölni, ha olyan széket választunk, ami az aktív ülést biztosítja számunkra.

SpinaliS

A SpinaliS székeket úgy fejlesztették ki, hogy az egész napos ülőmunka során is biztosítsa testünk számára a tökéletes vérkeringést, ezzel is segítve a szellemi frissességet az optimális agyi munkához. Ugyanígy megdolgoztatja a has és farizmokat, valamint nem hagyja a lábunkat sem terhelés nélkül. A gerincünkkel meg egyenesen csodát tesz, javul a tartásunk, mivel a minden irányba szabadon dönthető ülőlapnak hála, a medencénknek mindig kompenzálnia kell, ezzel is biztosítva a folyamatos mozgást.

Mindezek felett a SpinaliS székekre élettartam garancia van (a kárpitozás kivételt képez), ami azt jelenti, hogy a székünk minimum 10-15 évig bírja, hiszen a legjobb anyagokat ötvözték a készítésekor. A szék egy nagyon egyszerű működésű ülőalkalmatosság, mely rendelkezik karfával, egy háttámlával és egy minden irányban szabadon mozgatható ülőlappal.
Itt találjuk az ország egyik legnépszerűbb székszervizét, ami 1989-ben nyitotta meg a kapuit és biztosítja, hogy a
SpinaliS széked sok éven keresztül társad legyen az ülőmunkában, akár napi 8-12 órán keresztül. Ahogy minden más használati tárgyad, a széked is megérdemli a gondoskodást, hogy minél tovább élvezhesd a testedre gyakorolt jótékony hatását.
Mindez remekül hangzik, de felmerülhet a kérdés, hogy honnan fogjuk tudni, hogy milyen a számunkra megfelelő szék, kipróbálás nélkül. Itt a kulcs a történethez, mivel lehetőség van a szék saját otthonodban, vagy munkakörnyezetedben való kipróbálására, 1 hét időtartamig és anélkül, hogy vásárlási kötelezettséged lenne. Tökéletes lehetőség, hogy kötöttségek nélkül megtapasztald a SpinaliS élményt.

Engedd meg magadnak azt, hogy tegyél az egészségedért akkor is, ha dolgozol, hiszen annyi mindenre költ az ember feleslegesen, ne kelljen egészségügyi kezelésekre is szánnod, mert nem jó a szék, amin ülsz. Arról nem is beszélve, hogy anyagilag is jobban jársz, hiába tűnik első hallásra drágának. Mivel egy átlagos szék nem csak passzív ülést biztosít, hanem az élettartama nemigen terjed tovább 2 évnél, így ha azt nézzük, hogy 2, jó esetben 3 évente új széket kell venni, akkor bőven ott vagyunk, mint amibe egy SpinaliS szék kerül. Csak a minőség nem mindegy, valamint az egészségünkre gyakorolt építő, avagy romboló hatása.

Ha felkeltette az érdeklődésed, nézz körül az Irodabutik kínálatában, és kérd a próbaszéket, hogy lásd, nem csak üres szavak, amiket itt olvashattál.