Egymásnak estek a cukrászdában

Az apa ellen garázdaság, az exveje ellen garázdaság és testi sértés miatt javasol vádemelést a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

A gyanú szerint egy 36 éves nagykanizsai férfi volt élettársának apjával keveredett szóváltásba 2014. június 13-án kora délután egy nagykanizsai cukrászdában. A vita az egykori vő és az após között tettlegességig fajult, amikor a fiatal férfi megütötte volt élettársa apját, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A bántalmazás miatt az 57 éves férfi támadója ellen magánindítványt terjesztett elő.

Az ügyben a nagykanizsai rendőrök a két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, a fiatalabb tagadta a terhére rótt bűncselekményt – annak ellenére, hogy a dulakodást rögzítette a cukrászdában működő biztonsági kamerarendszer is – ,míg az idősebb beismerte tettét.

Elmondása szerint lányát próbálta védelmezni volt udvarlójától.

A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 36 éves K. Zoltán nagykanizsai lakos ellen garázdaság vétség és könnyű testi vétség, míg az 57 éves F. Zoltán István ellen garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Nagykanizsai Járási Ügyészségnek.

Vélemény, hozzászólás?