Egy doboznyi szeretet

A napokban indult útjára az „Egy doboznyi szeretet” jótékonysági akció, mely kezdeményes célja, hogy Nagykanizsa legyen az a vidéki város, amely szeretet-dobozaival a legtöbb rászoruló gyermek Karácsonyát teszi szebbé! Igazán szép dolgokat akkor tudunk elérni, ha közös összefogásban, közös cél érdekében – jelen esetben a rászoruló gyermekek megajándékozásával – mindannyian hozzátesszük azt, amit tudunk.
Az akció során a „Nyilas Misi pakkot kapott” akcióhoz hasonlóan, arra kérünk mindenkit, aki teheti, hogy töltsön meg egy-egy cipősdobozt apró ajándékokkal, s a kijelölt CsodaPontok valamelyikén adja át nekünk, hogy karitatív szervezetek segítségével eljuttassuk oda, ahol arra a legnagyobb szükség van. Voltak már korábban is hasonló cipősdobozos kezdeményezések, de mégis, ez az miben más?
Abban, hogy ezt a gyűjtés egy komoly összefogás keretében képzeljük el, egyfajta mozgalommá szervezve, hogy egyesítsük erőinket, s ezáltal jóval több ajándékot tudjunk összegyűjteni, mint külön-külön! A célok ismeretében tehát kérünk mindenkit, családokat, intézményeket, cégeket, üzleteket, hogy segítsék a gyűjtést, illetve további CsodaPontként csatlakozzanak az akcióhoz!

Hogy mit jelent CsodaPontként csatlakozni?
Keressük azokat a közösségeket, cégeket, intézményeket, akik vállalják, hogy saját környezetükben ők maguk is gyűjtik az akció ideje alatt a szeretet-dobozokat, azok mennyiségét saját célkitűzéseik szerint meghatározva.

KÖZÖSSÉG. SZERETET. ÖSSZEFOGÁS. Legyen Nagykanizsa az a vidéki város, amely szeretet-dobozaival a legtöbb rászoruló gyermek Karácsonyát teszi szebbé! – olvasható a Kanizsafest  honlapján. Az akció részletei ITT TALÁLHATÓK.

nagykanizsa-jotekonysag