Díjnyertes varázsházikót készítettek a kanizsai óvodások

“Örömhírt oszthatok meg Önökkel: díjnyertes varázsházikót készítettek a kanizsai óvodások. Az Etalon Zala Kft. versenyében mintegy 60 házikó mérettette meg magát, ezek közül az online szavazáson legtöbb szavazatot kapott 30 pályaművet a szakmai zsűri is értékelte. Ötletes megoldások születtek a kreatív újrahasznosítás, az esztétika és az anyagfelhasználás tekintetében, ezért a zsűritagoknak komoly fejtörést okozott a pontozás.

Szoros versenyben végül a Nagykanizsa Központi Óvoda Rózsa Tagóvodájának pályázata lett az első, így idén ez a nevelési intézmény nyerte el az 1 millió forint értékű fejlesztési támogatást. Szívből gratulálok a győztes varázsházikó készítőinek – Mester Máténak, Gozdán Szofinak, Ács Noénak, Novák Viktornak, Czifra Bencének –, a gyerekek óvónőinek és szüleinek a csodálatos eredményhez!

Az ovisok 50 ezer forint értékű iskolakezdési csomagot is kaptak az online szavazás első helyezettjéhez, a Miklósfai Tagóvoda csapatához (Csepregi Barka, Farkas Nóra, Milávecz Rozina, Molnár Zsófia, Virovecz Luca) hasonlóan.

Ez a szép eredmény is azt mutatja, méltán lehetünk büszkék a város óvodáiban folyó szakmai munkára! Még egyszer gratulálok, csak így tovább!” – tudatta Facebook oldalán a napokban Balogh László nagykanizsai polgármester.