Benzinkúttechnika a legjobbaktól

Magyarországon a Multicore jelentős forgalmazója a benzinkúttechnika piacának, 2002 óta van jelen a piacon, több, mint húsz éves szerviz háttérrel és szakmai múltra tekint vissza. Az egyik legdinamikusabban fejlődő vállalkozás keretén belül jóváhagyott egyedi lézeres tartályhitelesítő technológiával rendelkezik.

A világ vezető gyártóinak kínálatával várja az érdeklődőket, többek között tankautomata, technológiai szerelvények, tartályszintmérő, kútoszlop termékekkel van jelen a piacon. Az üzemeltetők, beruházók, gyártók és kivitelező cégek igényeit helyezik előtérbe és a kifogástalan minőségű, piac által jól ismert és széles körben elismert termékeivel szolgálják ki az érdeklődőket.

 

Korszerű, minden igényt kiszolgál a Crypto VGA Tokheim, amely több igényt kiszolgáló korszerű és kifejlett fizetőrendszer. A forradalmi érintőképernyő gyorsabb és egyszerűbb kifizetést tesz lehetővé az ügyfelek részére. A megjelenő képernyőn a grafikák gyorsan és könnyedén irányítják a felhasználót az üzemanyaghűség-kártya, illetve hitelkártya folyamatokon keresztül.

 

Az egyik legbiztonságosabb tranzakciós megoldást a Crypto VGA biztosítja, amely teljesen csalásellenes, így a legújabb PCI-jóváhagyás keretében, korszerű és jól működő megoldásokkal van felruházva. Magyarországon kiterjedt szervízhálóval rendelkezik, a Tokheim kútoszlop gyártó a világon vezető gyártó.

 

Több típust is megkülönböztetünk egymástól: többtermékes gázolaj, benzin, etanol, adblue, kiadásra alkalmas, pisztolygázzal vagy anélkül visszavezetéssel felszerelt kútoszlop kínálatból van lehetőség válogatni, továbbá a Schwelm, Schlumberger és Tokheim típusú kútoszlopokhoz alkatrészeket is megvásárolhatják az érdeklődők. Széles skálán, minden elképzelést kielégítve mozog a kútoszlop választék.

 

A flották tankolásának jogosítása, üzemanyag fogyasztásának követése és elemzése egyesül a GIR üzemi tankolóautomatákba. Leginkább önálló üzemmódban vagy valós időben, de külső helyszínen nincs lehetőség a kezelői számítógéphez csatlakoztatni. A rendszerhez csatlakoztatható opcióként elektronikus szintmérő, mosó vezérlés, soromló beléptetés.

 

Az azonosítás PIN kóddal történik, illetve koronggal vagy elektronikus kártya segítségével. A központban futó szoftver pedig több telephelyet is képes kezelni.