Az Urmai Gabriella csomag

Igazán beszédes neve van annak a szépségdoboznak, amit 40 év feletti nőknek ajánl a Bodybutiq. Urmai Gabriella a Kilépőkártya című könyv szerzője, ihlette a csomagot, mely sok hasznos dolgot tartalmaz, amire minden nőnek szüksége van a hétköznapokban (is).

Igen ám, de miért pont a Bodybutiq és miért pont Urmai Gabriella? A válasz egyszerű, mindannyian hisznek benne, hogy a szenvedélyt csak a harmónia tudja irányítani. Tehát csak akkor lehetünk harmóniában önmagunkkal, ha kívül-belül szépnek érezzük magunkat. Ebben pedig segítenek a BodyButiq természetes alapanyagokból készült termékei, melyek segítik megőrizni természetes szépségünket, nem tartalmaznak olyan anyagot, ami káros lehet az egészségünkre nézve.

Mit is tartalmaz a csomag?

Lássuk részletesen, hogy mi is az Urmai Gabriella csomag tartalma. Az egyik legfontosabb a Yope Ásványi konyhai kézmosó, mely azon kívül, hogy nagyon hasznos a konyhában, kíméli a kezünket, sőt mosogatás közben ápolja és hidratálja azt. Mivel nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, így nem szárítja a bőrünket, nem szedi le a körömlakkot, és segít semlegesíteni a kellemetlen szagokat. Mindezekre a speciálisan tervezett növényi összetevők miatt képes, amik annak ellenére, hogy a bőrön semleges, de a szagok részecskéit hamar lebontja. Ha pedig ez nem lenne elég, akkor még eláruljuk, hogy zuhanyozni is lehet vele, arra is tökéletesen alkalmas.

A Yope Vanília és fahéj szappan, egy fűszeres illatú, tökéletes tisztító hatású szappan, mely emellett aromaterápiás jelleggel is használható egy hosszú, kellemes fürdőzés alkalmával, amikor elnyúlhatunk a kádban és egy könyv társaságában lazíthatunk.

A következő a Yope Szalvia és zöld kaviár kézkrém, mely uniszex illatú, zsálya és tengeri hínár felhasználásával puhítja és ápolja a kezünket, legyen az akármilyen igénybe vett. Illatának hála bárki kipróbálhatja, nem csak nőknek ajánlott.

A Yope füstölő és rozmaring tusfürdő szintén uniszex illatú, és összetételének hála hat az érzékeinkre, melyek miatt kifejezetten ajánlott közös tusoláshoz, fürdéshez.

A WTN Randikrém hialuronsavval, karikás szem ellen egy olyan arckrém, ami tényleg kisimítja a ráncokat, tehát randikra kifejezetten ajánlott, de bármilyen rendezvényen megállja a helyét.

A Filces fekete szemhéjtus nem kenődik el, lemosása gyors és kíméletes, így az érzékeny szem esetén sem ütközik akadályba a használata.

A KAP matt rúzs Some Like it Hot is a szépségdoboz része, ami egy vérvörösrúzs, és hála az összetételének gyorsan szárad és nem csomósodik. Már egy rétegben is tökéletes fedést biztosít.

A KAP szemhéjpúder, amihez egy hatalmas találmányt is tartalmaz a csomag. A szemhéjpúdereket mi válogathatjuk össze és pattinthatjuk bele a tartóba, mely mágnes segítségével tartja a helyén a púdert, hogy csak azt vigyük magunkkal, amelyik színre szükségünk van.

Végül a Jessup ecsetkészlet, mely 15 ecsetet tartalmaz a szettben.

Mindezeket figyelembe véve egy ilyen csomaggal minden nőnek rendelkeznie kell.