Audi és benzinszállító kamion karambolja Nagykanizsánál

Anyagi káros közlekedési baleset történt december 31-én 10 óra előtti percekben a 61-es főút nagykanizsai szakaszán, a Csónakázó-tó és a bagolai kereszteződés között.
Eddig ismeretlen körülmények között egy benzint szállító tartályautó és egy személygépkocsi hajtott árokba, a baleset során személy sérülés nem történt, az üzemanyag nem szivárgott írta közleményében a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

(Árokba borult, benzint szállító tartályautó műszaki mentésén dolgoznak tűzoltók a 61-es főúton, Nagykanizsa közelében 2018. december 31-én. A teherjármű személyautóval ütközött, senki sem sérült meg. Az érintett útszakaszt a műszaki mentés idejére teljes szélességben lezárták. Fotó: MTI/Varga György)

A Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az esettel kapcsolatban honlapján azt írta, a balesethez a nagykanizsai és a zalaegerszegi tűzoltók is vonultak, akik a műszaki mentést végezték el.

Sajtóinformációk szerint a kamion benzintartálya épségben maradt, az  üzemanyag nem szivárgott, az Audi kombi  hátsó kereke kiszakadt, a légzsákok kinyíltak, az utasok sérülés nélkül szálltak ki a kocsiból.