Átadták a Nilfisk nyereményeket

Ahogy arról pár hete hírt adtunk, a nagykanizsai telephelyű Nilfisk-Advance rajzpályázatot hirdetett, melyen fél tucat intézmény 35 diákja vett részt. A kreatív ifjúsági pályázat „Mivel takarítanád?” témában került kihirdetésre, és a gyárigazgató, Kalocsai Norbert bevallása szerint is rendkívül tehetséges és kreatív gyerekek műveit vehették lajstromba.

Az ünnepélyes díjátadóra a gyár saját karácsonyi ünnepségén került sor, ahol a legjobb három pályamunkát beküldő gyerekek, családjuk és tanáraik is részt vettek. Eközben a vállalat dolgozói is megtekinthették a rajzokat.

DSC_6988A stílusosan gyári hangulatban bemutatott rajzok jellemzése után a gyárigazgató átadta a méltán kijáró nyereményeket: az első helyezett Visnyai Zoltán 30.000 Ft, a második helyezett Bali Szabolcs 20.000 Ft valamint a harmadik helyezett Honfi Viktória 10.000 Ft értékben vehették át könyvutalványaikat.
Mindezeken felül a győztes rajz iskolája (Zrínyi-Bolyai) egy ipari padlótisztító berendezést kapott, melynek piaci értéke közel 1 millió forint.

Kalocsai Norbert azt is elárulta, hogy a legjobb rajzokat a dán menedzsmentnek is elküldik, így a tehetséges diákok munkái egészen Koppenhágáig jutnak el.

Vélemény, hozzászólás?