Átadták az Eötvös téri játszóteret Kanizsán

Tisztelt Kanizsaiak!

A szakemberek javában dolgoznak azon, hogy a belvárosi terek közül egy újabb szépüljön meg és „zöldüljön be”. A Zöld Város – Zöld Nagykanizsa projekt keretében megújuló Eötvös tér bizonyára a találkozások és a rekreáció kedvelt helyszíne lesz hamarosan.

Addig is örömmel jelentem be, hogy újabb mérföldkőhöz értek az itteni fejlesztések, és ez különösen a családoknak jó hír. Cseresnyés Péter államtitkárral, Nagykanizsa és térsége országgyűlési képviselőjével ma reggel átadtuk a kibővített játszóteret, amelyet az ifjúság vasárnaptól – mintegy gyereknapi ajándékként – már birtokba is vehet.

Az Eötvös téri játszótér eddig is népszerű volt a kanizsaiak körében, szinte mindig hangos volt a gyerekzsivajtól. Bízom abban, hogy az új attrakciók sokak arcára varázsolnak mosolyt.

Kedves Gyerekek! Leljétek örömötöket a homokozóban és a homokkotróban, a trambulinban és a vizes játékokban!

Kedves Szülők! Mivel az Eötvös téren folytatódnak a munkálatok, ezért a játszóteret egyelőre a Huszti téri körforgalom irányából tudják megközelíteni. A tér többi része, ahol megy tovább a felújítás, kordonokkal lesz elhatárolva.

Annak érdekében, hogy a gyerekeket a legnagyobb biztonságban tudjuk, a következő időszakban is kiemelt figyelmet fordítunk a város valamennyi játszóterének, valamint az ott található eszközöknek a tisztán tartására, takarítására, szükség esetén fertőtlenítésére, ahogy az az előző napokban és a járványveszély idején is megtörtént.

Felhőtlen, örömteli, vidám perceket, órákat kívánok az Eötvös téri és a többi játszótér látogatójának! – tudatta Facebook oldalán szombaton Balogh László nagykanizsai polgármester. (Fotó: Kovács Krisztián)