Aki barnakőszenet kér Kanizsán, itt jelezheti!

“Tisztelt Kanizsaiak!

Az év elején szomszédunkban kirobbant háború, továbbá a bevezetett gazdasági szankciók következtében jelentősen megváltozott a gazdasági környezet, az energiaárak drasztikusan megemelkedtek.

A kialakult gazdasági helyzet, energiakrízis nagy erőfeszítést kíván meg mindannyiunktól, ugyanakkor a pénzügyi lehetőségekhez igazodva a Kormány célja továbbra is az, hogy biztosítható legyen a lakosság téli fűtéséhez szükséges tüzelőanyag.

A fentiekre tekintettel kérik az önkormányzat közreműködését, a lakosság részéről jelentkező barnakőszén igények előzetes felmérésében.

A fentiekre tekintettel kérem azon lakosokat, akik széntüzelésre alkalmas fűtőberendezéssel biztosítják a téli fűtésüket, hogy barnakőszén iránti előzetes igényüket 2022. szeptember 29-ig jelezzék a Polgármesteri Hivatalban a 06/20/849-2329-es telefonszámon vagy a pmh@nagykanizsa.hu e-mail-címen.

A felmérés célja, hogy a rendelkezésre álló információk alapján valós segítséget jelentő megoldási javaslat kerülhessen a döntéshozók elé.” – közölte Facebook oldalán csütörtökön este Balogh László nagykanizsai polgármester. (Fotó: Wikipédia)