A reptéri parkolás olcsóbb mint gondolnánk

A reptéri parkolás terén ma már számos hasonló kedvezménnyel találkozhatunk, mint amikor a repülőjegyet vásároljuk. A repülőgépen való utazás nem számít különlegességnek napjainkban, rengetegen veszik igénybe ezt a tömegközlekedési formát, hiszen sokkal gyorsabb, sok esetben olcsóbb is, és – a legújabb statisztikáknak köszönhetően kiderült – hogy a legbiztonságosabb utazási forma is a repülés.

repuloteri-parkolas
Míg régen a reptéri parkolás elképzelhetetlennek tűnt a rendkívüli magas árak miatt, ma már ez a szolgáltatás is a repülés hétköznapiságához mérten változott. Mivel a repülés sem számít már exkluzív utazásnak, így a parkolási árak is sokkal kifizethetőbbé váltak. A bud.hu minden évben újabbnál újabb szolgáltatásokkal és akciókkal bővíti a kínálatot, hogy felhívja a figyelmet a reptéri parkolás lehetőségeire és kifizethetőségére, nem beszélve a biztonságról.

Válasszunk parkolóhelyet!  
Elsőként fontos, hogy a reptéri parkolás lehetőségeiről tájékozódjon, hiszen a Budapest Airport többféle árkategóriás parkolóval rendelkezik. A javaslat, hogy a tartózkodási idő függvényében válasszon parkolóhelyet. A parkolási időt és a külföldön töltött időszak hosszúságát is érdemes figyelembe venni, hogy a megfelelő parkolási zónát választhassa ki.
A közvetlen bejáratnál, már egy 5 percig ingyenesen igénybe vehető Prémium Parkoló is az utazók rendelkezésére áll, ami igazán kedvezőnek bizonyul, ha egy ismerősünk ki tud vinni a reptérre, illetve ha valaki eljönne értünk, hiszen így nem kell fizetni semmit a parkolásért.
A Terminál Parkoló is kellő kedvezményeket nyújt, megfizethető árat kínál a pár napos külföldi tartózkodás idejére, és mindössze 6-8 perc sétára van a Terminál bejáratától.
A Business Parkoló igazi luxust kínál, mindamellett, hogy autóját teljes, fokozott biztonságban tudhatja, ingyenes busztranszferrel érkezhet a Terminál bejáratához, amely csupán 2 percet vesz igénybe.
Ha eddig azzal volt problémája, hogy túl nagy az autója és nem fér el a reptéri parkolókban, akkor a Budapest Airport most erre is megoldást kínál, hiszen az XXL-es méretű parkolóhely extra díj befizetése nélkül is igénybe vehető.

Kötöttségek nélkül a reptérre
Természetesen még mindig sokan érvelnek a tömegközlekedés mellett, ha a reptéri parkolási díjakról van szó. Az árak között lényeges különbség van, ugyanakkor a kényelem és a kötetlenség sokkal többet jelenthet némely pillanatokban. A különféle kedvezmények és akciók segítenek abban, hogy ne kelljen az utazóknak más tömegközlekedési eszközökhöz igazodnia. Egy-egy repülés kellőképpen megterheli a testet, nem beszélve arról, ha időeltolódás is fellép.
Ezekben a helyzetekben sokkal egyszerűbb az autóba beülni és hazautazni, mint a buszra és a vonatra várni. Sok esetben nem tudunk annyi pénzt megspórolni a tömegközlekedési eszközzel, mint az autózással, hiszen a vidékről érkezőknek akár több átszállást is jelent az utazás.

Extra szolgáltatások a reptéri parkoláskor
Gondolt már arra, hogy amíg Ön nyaralását tölti, addig autója olyan kezekben van, akik nem csak megvigyázzák, de ragyogóvá is varázsolják, méghozzá teljesen ingyen. A reptéri parkolás most ezzel a plusz szolgáltatással bővült, ami azt jelenti, hogy azoknak, akik bármiféle reptéri parkolási szolgáltatást vesznek igénybe, elérhető az ingyenes autómosás.
A környezetkímélő technikának, a víz nélküli tisztítószernek és a különleges törlőkendőknek köszönhetően autója olyan ápolást kap, mint még soha. Ez a szolgáltatás egyébként a nagyobb autómosókban rendkívül drága, a reptéren ingyen igénybe vehető.

Vélemény, hozzászólás?