A kanizsai ellenzéki összefogás polgármesterjelöltjének üzenete

„Tisztelt kanizsai választópolgárok, kedves barátaim!

Köszönöm a rám adott szavazatokat, az irántam megnyilvánult bizalmat. Megpróbáltam a lehetetlent, és kis (494 szavazat) híján sikerült. Nem tudom tehettem-e volna a győzelemért többet, de másként is alakulhatott volna a dolog, ha kicsit nagyobb lett volna tegnap a választói aktivitás, és ha nem bukik el az „egy az egy elleni” küzdelem terve.

A magam részéről nem hibáztathatok senkit, csak köszönettel tartozom mindazoknak, akik a kampány és a szavazás során megtiszteltek barátságukkal, bizalmukkal és akik segítették, szervezték kampányomat. Köszönet az Éljen városuNK Egyesület vezetésének és külön Tarnóczky Attila elnök úrnak, akik jelölésemmel lehetővé tették indulásomat.

Ugyanígy köszönet jár a választási összefogásban érintett öt ellenzéki párt (leírom: DK, MSZP, Jobbik, LMP, Momentum) képviselőinek a támogatásukért, bízva abban, hogy ez az összefogás megmarad, mert a tegnapi választási eredmények azt jelzik, hogy ez a helyes irány és itt helyben egy jó csapat alakult ki.

A mai napon visszatérek a munkámhoz (van mit pótolnom), de a Szuperinfóban, Facebookon, lakossági fórumokon és máshol nyilvánossá tett programpontjaimban tett kijelentéseimet továbbra is vállalom, véleményemet a jelenlegi helyzetről és a szükséges teendőkről változatlanul tartom. Gondolataim talán valamilyen formában hasznosulnak.

Gratulálok Balogh Lászlónak a győzelemhez, sok sikert pedig csakis arra az esetre kívánok neki a polgármesterkedéshez, ha sikeres működése nyertes csapatunk programjának megvalósításával jár. Tisztelettel: Dr. Hári Tibor”

(Forrás: Facebook)

(J-b) Dr. Hári Tibor és Tarnóczky Attila