820 milliós kormányzati támogatás év végén Nagykanizsának

„Tisztelt Kanizsaiak!
Nagy öröm városunk polgárait arról tájékoztatni, hogy a kormányzat a válsághelyzetben – a közös állami-önkormányzati áldozatvállalást követően – segíti és támogatja a városokat, így külön Nagykanizsát is 820 millió forinttal.

Városunk önkormányzata az elmúlt hetekben-hónapokban lehetőségeihez mérten megtette azt a kötelességét, hogy hozzájárul a közös felelősségvállaláshoz, amit a kormányzat – ígéretéhez híven – most többszörösen kompenzált városunk irányába.

(Fotó: archív)

Köszönet Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő úrnak, hogy kormányzati kapcsolatait mozgósítva sikerült ilyen komoly összeget Nagykanizsa számára – működési feladatokra – támogatásként megszereznie.

Mert most mindennél fontosabb, hogy segíteni tudjuk a nehéz helyzetbe kerülteket, és hozzájáruljunk a közös áldozatvállaláshoz, mert ez a valódi szolidaritás.

Így e támogatásnak és a korábbi, az előző városvezetés időszakában elnyert pályázatoknak köszönhetően folytatjuk a gazdaságot életben tartó beruházásokat és fejlesztéseket, és kérjük Cseresnyés Pétert, továbbra is lobbizzon a kormányzat plusz támogatásáért.” – közölte Facebook oldalán hétfőn délután Balogh László nagykanizsai polgármester.