300 ezer forintot ajánlanak fel annak, aki információkkal rendelkezik a kiskanizsai sírrongálással kapcsolatban

„A mai napon édesanyám (több millió forintos) kriptáját eddig ismeretlen(ek) a mellékelt képek szerinti aljas, embertelen módon megrongálták a kiskanizsai temetőben. Holnap kereken egy éve hogy elhunyt édesanyám. Kamera persze sehol pedig ezen a soron több, 10 millió forintos kripta van. Az anyagi kárunk is jelentős, a lelki fájdalmunk elmondhatatlan.” – írta honlapunknak a múlt héten pénteken este Bruckner Péter.

„Szeretném ha minél több emberhez eljutna ,hogy milyen undorító „emberek” léteznek a földön, akik ilyen szívfájdalmat tudnak okozni embertársainak. Ezután a sajnálatos eset után szeretnék önköltségesen napelemes kamerát felszereltetni, bízom abban hogy a vezetőség együttműködő lesz.” -közölte a Dél-Zala Press-el a kanizsai informatikus.

Mint Pétertől megtudtuk, 300 ezer forint készpénzt ajánl fel annak, aki pontos, részletes információval szolgál édesanyja végső nyughelyének megrongálásával kapcsolatban.

Aki információval rendelkezik, hívja a 06/30/891-7043-as telefonszámot vagy jelentkezzen a Rendőrségen.

A károsult a kamera felszerelésével kapcsolatban kérelmet írt az üzemeltető Via Kanizsának és természetesen a rendőrségi feljelentés is megtörtént.