3 évvel ezelőtti kanizsai rablási kísérlet szemtanúit keresik

nagykanizsa rablás

A nagykanizsai nyomozók a lakosság segítségét kérik egy több mint három évvel ezelőtt történt bűncselekménnyel kapcsolatban.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2012. december 4-én 19 óra 30 perc és 20 óra közötti időben Nagykanizsán, a Kodály Zoltán utca 1-3. szám alatti lakóházban lévő éjjel-nappali üzletbe egy konyhakéssel a kezében ment be az ismeretlen elkövető és a bevétel átadására kényszerítette az ott dolgozó eladót. Cselekményének elkövetésében azonban megzavarta egy fiatal pár, akik a bolthoz érkeztek. Az ismeretlen személy ezért üres kézzel menekült el az üzletből.

A rendőrség kéri, hogy az elkövetés idején a bolt eladójának segítő fiatal pár, valamint a bűncselekmény elkövetése előtt a boltban vásárló férfi, jelentkezzen a Nagykanizsai Rendőrkapitányságon vagy hívja a 93/312-190-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívószámok valamelyikén – tették közzé a hirdetményt pénteken a rendőrség honlapján. (police.hu)

Vélemény, hozzászólás?