Tudod már, hogy milyen kriptovaluta kereskedő csomag való neked?

(x) Ha egy kriptovaluta platformot szeretnénk használni, találkozni fogunk azzal, hogy a szolgáltatások különböző csomagokba szedve fognak megjelenni. Mindig a legmagasabb opciót érdemes választanod? Esetleg néha elégségesek az olcsóbb variánsok is? Lássuk!

Miért fontos a demo lehetőség?

Ha kezdő befektetőként nem szeretnéd a pénzedet éles kereskedési ügyletekkel kockáztatni, egy demo csomaggal rizikó nélkül megtanulhatod a kereskedés alapjait. Ez a lehetőség akkor is hasznos, ha több rendszer között vacillálsz, és szeretnéd kitapasztalni a különböző szoftverek közötti finom különbségeket, illetve az általuk nyújtott előnyöket, lehetőségeket. 

Az ilyen lehetőségeknél általában valamilyen módon limitálva van a kereskedések száma. Ezen felül a felhasználható kereskedő robotok köre sem teljes. Még a legtapasztaltabb kereskedőknek is időbe telik, mire megalkotják és profitábilisra csiszolják a stratégiájukat. Nagyon fontos szerepe van a gyakorlásnak. Ha kezdőként szeretnél belevágni, azt javasoljuk, hogy egy demóval kezdd az adásvételt!

Milyen fizetős lehetőségek kínálkoznak?

Ha úgy gondoljuk, hogy már elég tapasztalatot gyűjtöttünk, elérkezett az idő, hogy éles kereskedésbe fogjunk. Ilyenkor egy több lehetőséget kínáló, valós pénzbefektetést lehetővé tevő csomaggal folytathatjuk tovább az üzletelést. A Tradensea kriptovaluta kereskedő rendszer például már havi tíz dollárért elérhetővé teszi számodra a legkedvezőbb árú opcióját. Itt egy ezer dolláros limit mellett kezdheted el az üzletelést. Százötven éles ügylet mellett lehetőséged van ugyanennyi demo tranzakcióra is. Ha az automatizáció is érdekel, az RSI botot és a Spot botot is használhatod.

Az összesen ötféle éles csomag közül a havi ötszáz dollárért elérhető Pro csomag jelentheti a legideálisabb megoldást. Itt már ötvenezer dolláros limittel gazdálkodhatunk. A kereskedések száma is tekintélyes: kétezer ötszáz tételből áll! Botok terén pedig a Spot és az RSI botok mellett itt a Launch bot is segítségedre lesz. 

Milyen kedvezményekre számíthatsz?

Több kereskedési rendszernél is találkozhatsz promóciós kódokkal, akciókkal, amik egy kezdeti kedvezményt vagy megszabott ajándékot biztosítanak számodra. Érdemes élni a lehetőséggel! Egy ilyen felajánlás is a segítségedre lehet abban, hogy nyereségessé tedd ezt a tevékenységedet.

Milyen fizetési lehetőségeid lehetnek?

Az az ideális, ha a pénzed beutalásához több lehetőség is nyitva áll. A nagy pénzügyi szolgáltatók segítségével, mint amilyen a Stripe, a Coingate vagy a Binance, könnyedén befizetheted a kereskedésre szánt összegeket.

Itt is érdemes kicsiben kezdeni, majd ahogy gyűlik a tapasztalatod, úgy tudod kihasználni az egyre több lehetőséget nyújtó szolgáltatásokat.