Trófea étterem: fókuszban a sushi tálak

Kedveled a sushit, de pontosan tudod, hogy az igazán jó falatkák megkövetelik a profizmust? Nem csak az alapanyagra érdemes kiemelt figyelmet fordítani, hanem az elkészítés módjára és persze a friss húsárura is.

A fővárosi Trófea étterem chef-jei többek között a sushi készítését illetően is otthonosan mozognak. A tapasztalatok szerint étteremválasztás során előkelő helyet élveznek azok a vendéglátóhelyek, amelyek nem csak az étel minőségét illetően a legjobbak, hanem a hangulat kapcsán is.

A Trófea éttermek e területen is kiválóan teljesítenek és az oda betérők azonnal otthon érezhetik magukat. Ehhez hozzájárul a korlátlan fogyasztás lehetősége is, valamint az, hogy a vendégek maguk választhatják meg, milyen fogásokat szeretnének megkóstolni. Az ízléses kínálásnak köszönhetően nem nehéz kedvencekre bukkanni. Nincs ez másként akkor sem, ha a sushi kerül a fókuszba.

A Trófea sushitáljain, az avokádós, uborkás verzió éppen úgy megtalálható, mint a rákos, a lazacos, vagy a vajhalas változat. Érdemes akár a házhoz szállítás kényelmét is kihasználni, ugyanis a jól megszokott Trófea-minőséget otthonában is elfogyaszthatja. Ismerd meg a népszerű budapesti étterem ajánlatait, és válaszd akár rendezvényszervezés, vendéglátás kapcsán is azokat!